Oldtimer dag
14 april 2019

Weersverwachting
Terheijden
Meer weer in Terheijden

 

Bestuur

Jose MureauHallo oldtimervrienden,

Even voorstellen:
Ik ben José Mureau en getrouwd met Bert Mureau. Op oldtimer-evenementen zie je ons vaak samen met onze Ursus, want die evenementen vinden we super leuk. Lekker kletsen over de oldtimers en waar ze vandaan komen.....
Vanaf het begin zit ik bij de T.O.V. en sinds twee jaar ben ik de penningmeester. Ik zorg dat er een biertje, fris en koffie is en natuurlijk de T.O.V.-koek.

Wij vinden het een prachtevenement om te organiseren, dus ik zou zeggen, kom allemaal gezellig naar ons weekend!

Groetjes,

José en Bert Mureau

 

Jan van RielHallo beste oldtimer vrienden!

Mijn naam is Jan van Riel ik ben geboren in 1964 en vanaf die tijd woonachtig in Terheijden, ben van mijn beroep automonteur en heb al van kind af aan een klik met techniek. Ik heb wel een voorkeur voor echte oldtimers van voor 1960 maar ik vindt jongtimers ook heel leuk. Mijn interesse gaat vooral uit naar de simpele techniek van vroeger en het maakt me niet uit of het een auto,tractor,vrachtwagen,brommer of motor is. Ik heb zelf een Peugeot uit 1930, een Opel GT uit 1970, een Ysink motor uit 1954, een fiets met houten velgen en spatborden en diversen gereedschappen en instructieboekjes.

Ik ben in 2009 bij de tov als secretaris gekomen en probeer samen met de andere leden om 1 keer per jaar een geweldig leuk oldtimer evenement op te zetten voor iedereen en voor alles wat met oldtimers te maken heeft.

Graag tot ziens op ons tov weekeind!

Vriendelijke groet

Jan van Riel.

Sponsors:

Logo BoelsLogo Rasenberg Terheijden 

Logo Van Riel DIO Drogisterij Relinde Fijnaut 

Logo van der Mast Bedrijfswagens

Logo GoodyearLogo FuldaLogo SavaLogo Sava

Logo Lijst Harry Bakker

 Logo Gebr. van Oorschot      

 Lambregts B.V. 

 Autoparts of Holland Visker interieurbouw

   Hagendoorn Tuinen & Sierbestratingen